Jac Toes.
Volledig scherm
PREMIUM
Jac Toes. © Gerard Burgers

Diefstal van een partij KPN-kabels? ‘Welnee, we hebben alles keurig teruggezet’

Bij de politierechterMeneer J. is 54 jaar en hij wíl wel deugen, maar dat lukt hem slechts moeizaam. Neem die bewuste 22 maart 2017. Kwam hij meneer P. tegen. 

4 reacties

 • bartmo

  1 jaar geleden
  De rechtspraak sluit in Nederland al jaren niet meer aan bij de samenleving. Een hoop geleuter is het geworden.
 • Desirea

  1 jaar geleden
  Als je de energie heb om het koper te jatten zal 16 uur werken ook wel geen probleem zijn.Tevens de WAO uitkering en het afgekeurd zijn tegen het licht houden want blijkbaar kan hij nog genoeg met zijn handen.En verder moet hij niet klagen maar dragen als een vent als het fout loopt,hij zit te wieberen als een kleuter.
 • Joris

  1 jaar geleden
  Mijnheer J. en mijnheer P.  lijken wel een stelletje Labbekakkers die nooit hebben geleerd dat ze van spullen van een ander moeten afblijven... Mijnheer J. óf mijnheer P.  in de WAO en dan ook nog in de schuldsanering ?Eigenlijk horen mijnheer J. en mijnheer P.  een tijdje 'opgebost' te zitten, zodat ze kunnen nadenken.
 • MeneerDeMeute

  1 jaar geleden
  Hilarisch. Ga door met dit nieuws!
 1. Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen
  PREMIUM
  column anwar burgert in

  Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen

  Iedereen die geen werk of inkomen heeft, krijgt hulp van de overheid om te kunnen leven. Een mooie regel hier in Europa. Voor sommigen is het de enige manier om een inkomen te hebben. Voor de ander is het een ondersteuning tot hij aan het werk kan. Jammer genoeg zijn er ook mensen die het gebruiken als een extra inkomen. Naast het dikke inkomen dat ze stiekem verdienen, door zwart te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.