Envelopje cocaïne. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Envelopje cocaïne. Foto ter illustratie. © Frans Paalman

Is meneer B. een drugsdealer? Of een naïeveling die is geflikt door een casinomaatje?

Bij de politierechterMeneer B. (23) was betrapt op bezit van ruim vijf kilo hasj en hennep in zijn opslagbox bij de Shurgard Self-Storage in Arnhem. Daar viel op 13 september 2018 de Arnhemse politie binnen na klachten over een hasjlucht. Hadden ze nu een (middel)grote vis uit de drugsmafia te pakken? 

Het leek van wel want een half jaar later werd B. in Rheden gearresteerd door een politieteam in burger. De geparkeerde auto waarin hij zat, rolde na een kentekencheck als ‘drugsgelateerd’ uit de systemen. 

Even later zagen de agenten een fietser naderen die B. geld overhandigde. Aanleiding voor een identiteitscontrole. Na enig geharrewar bekende B. dat hij drugs bij zich had. Op het politiebureau kwamen er tientallen envelopjes met cocaïne uit zijn onderbroek tevoorschijn.

Quote

Ik had bonje met mijn moeder en ik wilde het huis uit. Daarom kocht ik meubels en die sloeg ik op in die gehuurde box

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.