Munitie halen voor vriend eindigt met ‘een hoop gezeik’ voor 25-jarige

Bij de politierechterMeneer K. (25) reed op 2 juni 2018 in de buurt van Wolfheze en om een of andere reden werd zijn nummerbord door de politie gecheckt. Resultaat: een ‘hit’. Meneers kenteken stond namelijk geregistreerd als ‘drugsgerelateerd’. 

3 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Niet makkelijk te krijgen...?  alleen al in Kleve net over de grens (nou ja..grens...)   zijn er diverse winkels waar je vrij pepperspray , stroomstootwapens , en ook gas alarm wapens en knal patronen kan kopen ..  !  ( info..- zie  Google..)   dus de politie  zal dit soort spullen die hier verboden zijn , vast regelmatig tegen komen , geweldig toch die open grenzen. ,  1 Europa..!  met allemaal verschillende wetgevingen...met als braafste jongetje van de klas......Nederland..
 • Speakeasyer

  1 jaar geleden
  Misschien als bewakers statushouders opleiden?
 • Joris

  1 jaar geleden
  Dat blokje wiet gaf hij natuurlijk om van verder gedoe af te kunnen zijn, gelukkig waren de agenten ook niet achterlijk en hebben hem op basis van ervaringen met mijnheer in het verleden, de wagen flink doorzocht... en terecht, zoals ook blijkt.Mijnheer wist van niets... waar hebben we dat eerder gehoord ?Slechte jeugd gehad waarschijnlijk... hoog tijd dat er méér gevangenissen komen en dit soort 'onwetende mannetjes' lekker een tijdje opbossen !
 1. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

 2. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

Arnhem e.o.