Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vals geld van verkeerd papier en scheef afgeknipt: ‘Dat zegt niks’

BIJ DE POLITIERECHTERKleine en grote misstappen, klein en groot leed. Een wekelijks verslag uit de rechtszaal.

5 reacties

 • MeneerDeMeute

  1 jaar geleden
  Dus is er twijfel en dus vrijspraak. Verkeerd geval van D66 rechtspraak die doortastend wil lijken en ook een veroordeling wil hebben ten gevolge van een arme sloeber die niet in hoger beroep zal gaan.
 • MeneerDeMeute

  1 jaar geleden
  Ik lees het ook niet. Het kan twee kanten op. Bewezen dat hij het wist of bewust deed is het niet. Hij lijkt eerder veroordeeld te zijn omdat hij onnozel en naïef is. In hoger beroep gaan lijkt me ook moeilijk voor hem met z'n bewindvoerder. De eigen bijdrage voor een advocaat van de staat is al gauw 100 euro. Ik denk dat het wel slim is om hoger beroep aan te tekenen. Ik bestudeer ook nooit hoe het biljet eruit ziet. Ik leg het gewoon op de toonbank
 • elco

  1 jaar geleden
  Ik heb alleen maar tientjes de rest is alleen maar vals
 • Peace

  1 jaar geleden
  Goed het artikel lezen Ton!!
 • Ton

  1 jaar geleden
  Vreemde uitspraak. Zoals ik het lees is niet bewezen dat Van M. wist dat het vals geld was, maar is dat slechts een aanname van de rechter. Als ik meerdere briefjes van 50 krijg voel ik ze ook niet allemaal per stuk.
 1. Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen
  PREMIUM
  column anwar burgert in

  Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen

  Iedereen die geen werk of inkomen heeft, krijgt hulp van de overheid om te kunnen leven. Een mooie regel hier in Europa. Voor sommigen is het de enige manier om een inkomen te hebben. Voor de ander is het een ondersteuning tot hij aan het werk kan. Jammer genoeg zijn er ook mensen die het gebruiken als een extra inkomen. Naast het dikke inkomen dat ze stiekem verdienen, door zwart te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.