Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Versmade geliefde fotografeerde ex over de schutting maar voor stalking is meer nodig

BIJ DE POLITIERECHTERMevrouw P. (31) uit Arnhem had een relatie met meneer K. Daar zette hij tot haar verdriet na drie jaar een punt achter. 

Het contact verwaterde enigszins, maar op zich bleef de verstandhouding goed. Dat veranderde drastisch toen K. een jaar later aan zijn ex vertelde dat hij een nieuwe vriendin had.

Ze bestookte hem eerst met zorgwekkende sms’jes: ‘Jij hebt mijn leven kapot gemaakt.’ En: ‘Wacht maar, ik ga je neersteken.’ Zo ver ging ze niet, maar wél stak ze de banden van zijn bedrijfswagen lek. Twee maal. De eerste keer kwam ze met een schadevergoeding over de brug. De tweede keer zou ze in een telefoongesprek met K. hebben toegegeven: „Ik moet het aan je vertellen, ik heb het gedaan.”

Wijs geworden door de eerdere ervaringen nam K. dat gesprek stiekem op en leverde de geluidsopname naderhand bij de politie af.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.