Het kunstwerk ‘Altijd Lente’ aan de Oosterhoutsedijk in Lent. ,,Het gaat om mensen die aangeven dat geluk hun meer waard is dan het geld dat men hen biedt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het kunstwerk ‘Altijd Lente’ aan de Oosterhoutsedijk in Lent. ,,Het gaat om mensen die aangeven dat geluk hun meer waard is dan het geld dat men hen biedt.” © Gerard Burgers

Monument in Lent voor de boer die van wijken niet wil weten

Buiten BeeldIn de Betuwe staan veel kunstwerken in de openbare ruimte. Je loopt er langs zonder er acht op te slaan. Wat stelt het voor en wat beoogde de kunstenaar? Deze week: ‘Altijd Lente’ in Lent.

 1. Bewoners woonpad Aurelius in Elst willen maximumsnelheid van 15 kilometer: ‘Grote zorgen over verkeersveiligheid’
  PREMIUM
  video

  Bewoners woonpad Aurelius in Elst willen maximum­snel­heid van 15 kilometer: ‘Grote zorgen over verkeers­vei­lig­heid’

  ELST - Bewoners van het woonpad Aurelius in Elst eisen dat er verkeersremmende maatregelen in hun straatje worden getroffen. Ze denken daarbij aan het instellen van een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur. Uit een enquête die onder buurtbewoners is gehouden blijkt dat zij zich grote zorgen maken over de snelheden waarmee automobilisten door de straten racen.
 1. Doodgereden Sebastiaan uit Wijchen rust bij opa en oma
  Play

  Doodgere­den Sebastiaan uit Wijchen rust bij opa en oma

 2. Rellen bij demonstratie tegen politiegeweld in Parijs
  Play

  Rellen bij demonstra­tie tegen politiege­weld in Parijs

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe