Als we straks zonder restricties naar buiten mogen dan flaneert niet alleen de Figurant maar dan flaneren wij allemaal. Door de binnenstad en Sonsbeekpark (archieffoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Als we straks zonder restricties naar buiten mogen dan flaneert niet alleen de Figurant maar dan flaneren wij allemaal. Door de binnenstad en Sonsbeekpark (archieffoto). © Rolf Hensel

De Figurant oogt als een New Yorker. Daarom valt hij in Arnhem zo op

Column OnderlangsHoe zou het met de Figurant zijn? Zo noem ik een man die ik vaak in de binnenstad tegenkom. In spijkerbroek en leren jack. Een bril met groot montuur. 

1 reactie

 • Jeempie

  10 maanden geleden
  Voel me een zeeman op de grote grote vaart maar ben nooit verder geweest als de Rijnkade in Arnhem...Het is gemis dat mij nu doet wankelen...Als mijn schip "de Corona" weer veilig aanmeert zal ik aan wal gaan, de stad in en al mijn vage kroeg kennissen omhelsen, met ieder het glas heffen, huilen van geluk dat de zee bedwongen is...In mijn logboek heb ik mijn  passagier schema al klaar... Het Moortgat, de Schoof, Feestbeesten, het huys, Dollars...Vol verwachting tuur ik in de verte maar helaas nog steeds geen land in zicht...!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Arnhem e.o.