2021
Sophie Hilbrand presenteert het tv-programma 'Opstandelingen'.
Volledig scherm
PREMIUM
2021 Sophie Hilbrand presenteert het tv-programma 'Opstandelingen'. © BNNVara

De woonbootbewoners leken in het leven iets wezenlijks verloren te hebben

Column OnderlangsIn het BNN/VARA-programma Opstandelingen kreeg de Arnhemse gemeenteraad er flink van langs. BN’er Sophie Hilbrand was ingevlogen om het netelige dossier van de woonbootbewoners in de Nieuwe Haven onder de loep te nemen. Zij wachten al tien jaar op een vaste ligplaats. 

3 reacties

 • Fred Schuit

  3 maanden geleden
  Glasheldere analyse Martijn! Je brengt precies onder woorden wat ik dacht tijdens het kijken naar dit programma.
 • Karel Koning

  3 maanden geleden
  Als Arnhemmer schaam ik mij diep voor dit college en gemeenteraad. Arnhem is een stad zonder hart. Liegen en bedriegen is dagelijkse kost binnen dit Bokito groepje. En straks in maart worden ze weer blij herkozen omdat er geen fris en fruitige opvolgers zijn. En dan begint het weer van voor af aan.
 • M.H. Gerrits

  3 maanden geleden
  Kafka aan de Rijn! Nico Wiggers is, samen met usual suspects zoals bijvoorbeeld Bert Geurtz en dergelijke, niet bepaald een voorbeeld van effectieve constructieve tegenmaatregelen gebleken (eufemisme). En dan Elfrink?! Acht jaar prominent deel uitmakend van het college. Opmerkelijk dat Wiggers en Elfrink dit podium kregen in de bootkwestie. Een hoog wethouder Hekking gehalte in de uitzending. Mijn hart huilt voor de gedupeerden en komende gedupeerden van restaurant Valkenburg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.