De trolley uit Gent die tussen 1996 en 1999 dienst deed in Arnhem. Naast deze Belgische bus staat de Dodge van het Canadese leger uit 1944. Het zijn twee van de bussen in de collectie van de Stichting Trolleymaterieel Arnhem.
Volledig scherm
De trolley uit Gent die tussen 1996 en 1999 dienst deed in Arnhem. Naast deze Belgische bus staat de Dodge van het Canadese leger uit 1944. Het zijn twee van de bussen in de collectie van de Stichting Trolleymaterieel Arnhem. © Dennis de Lang/Stichting Trolleymaterieel Arnhem

In Arnhem Electric City staan historische trolleybussen straks te verroesten

Column OnderlangsDe nieuwe shirtsponsor van Vitesse werd onthuld. Het filmpje was opgenomen in de busremise aan de Westervoortsedijk. Arnhem Trolleystad. De marketingafdeling van Vitesse heeft als geen ander oog voor zulk sentiment. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.