Volledig scherm
PREMIUM
De vlag van de Olympische Spelen. © Dreamstime

‘Beste Rob, als je plan slaagt, kan in Lingewaard opnieuw een vlag uit’

Column binnendijksBeste Rob van der Wijs, Gefeliciteerd met je benoeming tot sportformateur in Overbetuwe. Het is een mooi doel meer mensen te laten bewegen. Dat moet ik toegeven bij het lezen over je aanstelling. Maar wat beweegt jou om, behalve in Lingewaard, ook in deze gemeente je beste beentje voor te zetten?

Een beetje snap ik het wel. Je wilt natuurlijk voorkomen dat Zettenaren straks in hun eigen plaats geen baantjes meer kunnen trekken als er een nieuw zwembad in Elst komt. Ik denk dat je niet bang hoeft te zijn: dat nieuwe bassin gaat toch met stikstoffer en blik de vuilnisbak in.

Hilarisch trouwens dat al die ambtenaren hele dagen aan tafel zitten om een bewegingsakkoord af te sluiten. Heel toepasselijk om zo’n meeting ook meteen maar een aftrapbijeenkomst te noemen. Rob, ik weet zeker dat het je lukt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe