Calimero.
Volledig scherm
PREMIUM
Calimero. © PR

Binnendijks: Calimero

ColumnAls eenling in de maatschappij bekruipt je zo nu en dan het Calimero-gevoel. Dat tekenfilmkuikentje dat altijd het onderspit moet delven in de grotemensenwereld. Ik verzeker u dat die wereld heel vervelend kan zijn, vooral als het een wereld is van overheden. Dan verdwaal je zomaar in een oerwoud van allerlei ingewikkelde regeltjes en niet te snappen wetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Hoe voorkomen we ongelukken op het RijnWaalpad? ‘Verkeersborden blijkbaar niet voldoende’
    PREMIUM

    Hoe voorkomen we ongelukken op het RijnWaal­pad? ‘Verkeers­bor­den blijkbaar niet voldoende’

    ELST/ARNHEM - Om meer ongelukken te voorkomen op de kruising RijnWaalpad en Rijkerswoerdsestraat in Arnhem moet er aan weerszijden van de Rijkerswoerdsestraat een drempel worden gelegd. Een fysieke hindernis dwingt automobilisten die de fietsroute op de grens van de gemeenten Arnhem en Overbetuwe willen oversteken te stoppen. Dat vinden zowel de afdeling Arnhem als de afdeling Overbetuwe van Fietsersbond.

Betuwe