Volledig scherm
PREMIUM
Elst heeft nu een eigen versie van Monopoly. © Jan Adelaar

Binnendijks: Monopoly

ColumnEn? Heeft Sinterklaas u ook verrast met die geschenkverpakking van Monopoly Elst? Het stratenspel is het snoeiharde vastgoed-antwoord van Albert Heijn op de populaire huizenfoto’s van boodschappenmakelaar Jumbo. Een prachtig ouderwetse offline game, meer dan geschikt voor lange, donkere winteravonden. 

Jammer dat veel spelers zo weinig tijd hebben. Zeker in een gemeente die ook nog eens dringend op zoek is naar vrijwilligers die op visite gaan bij eenzamen. Of, zoals ze zo wervend worden genoemd: onafhankelijke cliëntondersteuners in een koplopergemeente. Foei, wat een smakeloze chocoladeletterbrij. Ga direct naar de gevangenis en u krijgt geen bezoek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zorgwoningen voor 88 senioren op ‘boerenerven’ in Driel
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen voor 88 senioren op ‘boerener­ven’ in Driel

    DRIEL - Voor 88 ouderen uit Driel worden er zorgwoningen op nagebootste boerenerven gebouwd op een terrein van veertien hectare aan de Patrijsstraat, tegen de Drielsedijk aan. Er komt een grote woon-zorgvoorziening voor jong en oud op de gronden van fietsenspeciaalzaak Wels voor senioren met dementie, lichamelijke problemen en mensen die lichte zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg van Stichting Samen Zorgen (SSZ) uit Herveld.

Betuwe