Volledig scherm
PREMIUM
Rotonde op het bedrijventerrein in Heteren. Foto ter illustratie. © Erik van 't Hullenaar

Binnendijks: Rotondes

ColumnHoorndol word je ervan. Nederland is de afgelopen jaren volledig dicht geplamuurd met rotondes. Die ontwikkeling gaat zo snel dat geen enkel navigatiesysteem (dat waarschijnlijk alleen nog in de T-Ford ontbreekt) de groei kan bijbenen. 

Het gevolg is dat ook in de auto furieus de middelvinger wordt opgestoken naar die perfect formulerende, betweterige Truus omdat ze vergeet te zeggen: ,,Neem de tweede afslag”, maar daarna wel meteen roept: ,,Indien mogelijk, keer om”.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gewaagd plan ‘opfrissen’ Zilverkamp: sloop en herbouw sporthal én De Kuul
    PREMIUM

    Gewaagd plan ‘opfrissen’ Zilverkamp: sloop en herbouw sporthal én De Kuul

    De Zilverkamp is bijna een halve eeuw oud, de eerste van de uiteindelijk ruim drieduizend woningen werden in 1973 opgeleverd. Het winkelcentrum kreeg tien jaar geleden nog een flinke opknap, maar de rest van de wijk is daar ook aan toe. Dus wordt stapsgewijs het openbaar groen overal al opgeknapt, maar ook wijkcentrum/sporthal De Brink en omgeving is gedateerd en heeft door de decennia heen zo z'n problemen gekregen.

Betuwe