‘Ongelooflijk dat iedere overheid eerst de bijl zet in de natuur om vervolgens te jammeren over de teloorgang van het milieu.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
‘Ongelooflijk dat iedere overheid eerst de bijl zet in de natuur om vervolgens te jammeren over de teloorgang van het milieu.’ Foto ter illustratie. © Thinkstock

Bomen rooien voor nieuwe riolering? Het moet maar eens afgelopen zijn

Column BinnendijksBeste Jaap Hendriksen, wat een mooi initiatief van jou om je sterk te maken voor het behoud van die monumentale bomen in Huissen-Zand. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid
    PREMIUM

    Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid

    HUISSEN - En daar sta je dan: in pak en stropdas, op anderhalve meter van de burgemeester, die je tien weken geleden al belde met het heuglijke bericht dat het zijne majesteit heeft behaagd. Maar het zijn coronatijden, dus volgen deze vrijdag pas de versierselen. Waarbij het fysieke opspelden niet door Lingewaards eerste burger Josan Meijers mag gebeuren, maar door iemand - vaak de echtgenoot/echtgenote - uit je kleine familiekring.

Betuwe