‘Ongelooflijk dat iedere overheid eerst de bijl zet in de natuur om vervolgens te jammeren over de teloorgang van het milieu.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
‘Ongelooflijk dat iedere overheid eerst de bijl zet in de natuur om vervolgens te jammeren over de teloorgang van het milieu.’ Foto ter illustratie. © Thinkstock

Bomen rooien voor nieuwe riolering? Het moet maar eens afgelopen zijn

Column BinnendijksBeste Jaap Hendriksen, wat een mooi initiatief van jou om je sterk te maken voor het behoud van die monumentale bomen in Huissen-Zand. 

4 reacties

 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  En automobilisten rijden er zelf tegen aan, niet de schuld van de boom  We breken toch ook geen huizen af, halen ook geen vangrail weg omdat men er tegen aan rijdt?   Oorzaken? heel vaak  te hard rijden,  op volle snelheid een afrit nemen, zitten te appen, bellen,  drank, lachgas, pilletjes  Dus helaas pindakaas gevallen  We kunnen ook heel Nederland in schuimrubber verpakken!
 • MBD

  1 jaar geleden
  Stop met kappen van prachtige gezonde bomen. Vaak helemaal niet nodig maar de makkelijkste weg.
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Bomen kappen en dan miniboompjes ergens weer aanplanten  Kost veel geld en duurt jaren voor het weer mooie grote bomen zijn. Stoppen met die waanzin, stoppen met die achterlijke biomassa centrales ook.   Geef toe dat het fout was, dat er miljarden verklooid zijn. 
 • erik

  1 jaar geleden
  De spijker op zijn kop, prima verwoord.

Betuwe