‘Als ik inderdaad die 11.768 kuub gas zou hebben verstookt dan zou het die hele maand nooit hebben gesneeuwd bij ons in de straat.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
‘Als ik inderdaad die 11.768 kuub gas zou hebben verstookt dan zou het die hele maand nooit hebben gesneeuwd bij ons in de straat.’ Foto ter illustratie. © ANP

Februari was een frisse maand, maar van die gasnota van 8575 euro kreeg ik het toch een beetje warm

Column BinnendijksWelke idioot verstookt er in één maand twaalfduizend kuub gas? Ik dus. Ik ben heel veel gewend van alle stroom- en gasboeren in ons land. Zeker na alle energie die zij aan de deur of telefonisch - bij voorkeur tijdens het eten - steken in hun pogingen om een nieuwe sufferd binnen te harken. Maar bij het zien van de tussentijdse rekening van de firma O. sloegen bij mij alsnog de stoppen door.

  1. Achter vondst lichamen in Waal schuilt een Duits drama: tieners (13 en 14 jaar) doken even de Rijn in
    PREMIUM
    6

    Achter vondst lichamen in Waal schuilt een Duits drama: tieners (13 en 14 jaar) doken even de Rijn in

    Achter de twee lichamen die onlangs in de Waal bij Gendt en Rossum zijn gevonden, schuilt een groot drama in Duitsland. Hoewel dna-onderzoek nog uitsluitsel moet geven, gaat aan de andere kant van de grens vrijwel iedereen ervan uit dat de slachtoffers twee tienermeiden (13 en 14 jaar) uit Duisburg zijn. Ze raakten vorige week samen met een 17-jarige vermist na een duik in de Rijn.

Betuwe