De Rijksweg-Zuid in Elst.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rijksweg-Zuid in Elst. © Erik van ’t Hullenaar

Niet dat de gemeente rekening met je houdt, maar meedenken wordt op prijs gesteld

Column BinnendijksVoor de doorsnee burger wordt het leven er niet eenvoudiger op. Je raakt bijna overspannen van het meeregeren met de beslissers. 

Vooral in Overbetuwe is het zaak het hoofd er goed bij te houden. Daar is bedacht dat het slim is je mee te laten praten over tuinhekjes, fietspaden en speelplaatsen. De gemeenteraad wil namelijk graag weten hoe jij over alle bestemmingsplannen denkt. Niet dat die er echt rekening mee houdt, maar het meedenken wordt in hoge mate op prijs gesteld. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zelfs bij Spero, de grootste voetbalclub in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil
    PREMIUM

    Zelfs bij Spero, de grootste voetbal­club in de Oostelijke Betuwe, staat alles even stil

    ‘Als er gezeik’ is op de club moet je er zijn’, luidde het advies van zijn voorganger. René Nobels is een jaar voorzitter van Spero en op de club is het stil. Er is genoeg te doen, maar hij is er niet. Zelfs bij de grootste voetbalclub van de Betuwe is het stil. De corona-crisis doet ook bij Spero zijn onderhuidse werk. Dat had René Nobels (59) een jaar geleden, toen hij bij Spero Fons van Lith als voorzitter opvolgde, niet kunnen denken.

Betuwe