Mama Liemeria

columnWe reizen duizenden kilometers dezer dagen, Liemerianen, om op andere plekken te geraken. Andere uitzichten, andere inzichten, denken we. En we liggen in de zon, om uit te rusten. Maar waar je ook komt, overal kom je bekenden tegen. In Toko Oen in Malang Indonesië een oud-student die mij herkende. Hij vroeg: ,,Bent u meneer Ottenhof?’’ Waarop mijn vader en ik allebei ja zeiden.

Aan een Italiaans meer strijkt elk jaar een hele Westervoortse kolonie neer. Wij gingen dit jaar naar Frankrijk. Waarom? Mijn kinderen zeiden vroeger: ,,Onze ouders kunnen niks anders bedenken. Alle huizen staan scheef en het stinkt er.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vermoedens van criminaliteit vaker gemeld in Duiven en Westervoort
    PREMIUM

    Vermoedens van criminali­teit vaker gemeld in Duiven en Wester­voort

    WESTERVOORT - Politie en gemeenten krijgen steeds meer tips van bewoners en ondernemers over vermoedens van criminaliteit. Deze week nog in Westervoort. Een tip van een ondernemer leidde naar een bedrijfspand waarin twee gestolen auto’s stonden plus een reeks spullen voor een hennepkwekerij. De auto’s werden volgens de politie ‘op dat moment voorzien van een nieuwe identiteit’. De verdachten zijn dus op heterdaad betrapt op dat strafbare feit.

Liemers