Zomer

columnWat een ongelooflijke zomer hebben we, vindt u ook niet? De zonnepanelen op ons dak hebben nog nooit zoveel energie opgewekt, want ook dit afgelopen voorjaar was ongekend zonnig. De laatste keer dat het écht geregend heeft, kan ik mij niet eens meer voor de geest halen. Alle dagen lijken, in ieder geval qua weer op elkaar: zonnig en warm.

Het besluit om de zomervakantie dit jaar weer eens in eigen land door te brengen, was driekwart jaar geleden al gevallen en daar ben ik nog steeds blij om, want zeg nou zelf, met dit weer hoef je toch niet naar Spanje?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vermoedens van criminaliteit vaker gemeld in Duiven en Westervoort
    PREMIUM

    Vermoedens van criminali­teit vaker gemeld in Duiven en Wester­voort

    WESTERVOORT - Politie en gemeenten krijgen steeds meer tips van bewoners en ondernemers over vermoedens van criminaliteit. Deze week nog in Westervoort. Een tip van een ondernemer leidde naar een bedrijfspand waarin twee gestolen auto’s stonden plus een reeks spullen voor een hennepkwekerij. De auto’s werden volgens de politie ‘op dat moment voorzien van een nieuwe identiteit’. De verdachten zijn dus op heterdaad betrapt op dat strafbare feit.

Liemers