Volledig scherm
PREMIUM
Park Sonsbeek op archiefbeeld, foto ter illustratie. © Rolf Hensel

‘Al bij de eerste passen door Sonsbeek voelden we: goede keuze, deze comeback’

column remco kockOp de twee doordeweekse avonden dat we samen thuis zijn, hangen mijn vriendin en ik vaak op de bank. We zijn drie jaar samen, het komt voor dat we letterlijk uitgepraat zijn. Mijn vriendin zit dan met haar snuit in de smartphone, instagrammen noemt ze dat. 

Ik probeer een boek te lezen, maar regelmatig grijp ik naar de telefoon om te checken of er nog sportnieuws is.

Steeds vaker voel ik de behoefte om mijn smartphone met een hamer aan diggelen te slaan. Gewoon, omdat het apparaat meer voelt als een vijand dan een vriend.

Je kan moeilijk beweren dat je leeft, wanneer je als een junk van (nieuws)bericht naar (nieuws)bericht hopt.

Mijn vriendin en ik bewonen een bovenverdieping, dus het ontbreekt ons aan een tuin. Vorige week, het was lekker weer, besloten we ’s avond park Sonsbeek in te wandelen. Toen we elkaar leerden kennen en onze liefde opbloeide, struinden we een zomer lang regelmatig door het stadspark.

Quote

Bizar hoeveel fluitende vogels, frisse lucht en al dat groen met je doen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.