‘Voor de supermarkt in Malburgen was een vechtpartij gaande, tussen twee jongens die niet uit dezelfde gewichtsklasse kwamen.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Voor de supermarkt in Malburgen was een vechtpartij gaande, tussen twee jongens die niet uit dezelfde gewichtsklasse kwamen.’ Foto ter illustratie. © RGBStock.com

De kale man die het straatgevecht gedecideerd beëindigde, kreeg op de kop van zijn vrouw

Column Remco Kock,,Badr wordt buiten gepakt!” Bij het verlaten van de Jan Linders renden twee vakkenvullers me voorbij. Een enorme kale klant – grote grijze baard, tattoos – holde achter het tweetal aan.

2 reacties

 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  Het zal ongetwijfeld ontzettend spannend geweest zijn en ik ben blij dat ik er niet meer woon, maar wat een warrig en overbodig verhaal!
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Verloedering in een quasi-literair sausje.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.