Volledig scherm
PREMIUM
Miljoenenjacht, foto ter illustratie © Roy Beusker

Grote Vriendelijke Vitesse Reus Rob naast Linda de Mol: Een lekker biertje versus botox

column remco kockZondagavond sms’te mijn broertje: Zet de tv aan, Robbie op SBS! Ik wist direct welke Robbie: de Grote Vriendelijke Vitesse Reus. Mijn broertje en ik zijn fan van deze Vitesse-fan, beroemd om zijn vriendschappen met supporters uit het buitenland. 

Recent vroeg ik Rob of hij zijn collectie door spelers gedragen Vitesse-shirts wast. ,,Natuurlijk. Anders meurt mijn Vitesse-kamertje naar zweet.”

Snel stemde ik af op SBS6. Miljoenenjacht. Rob verscheen in beeld. Voor het eerst zag ik hem zonder Vitesse-uitdossingen. Met vier anderen stond Rob tegenover Linda de Mol, die vragen op de kandidaten afvuurde. ,,Wat is de Nederlandse naam voor de Italiaanse stad Firenze?”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.