Volledig scherm
PREMIUM
Arnhemse Boys (rood witte shirts) in actie op sportpark De Schuytgraaf. © Rolf Hensel

‘Je kan Arnhemse Boys uit Arnhem-Noord halen, maar Arnhem-Noord niet uit Arnhemse Boys’

COLUMNTweede paasdag, sportpark De Schuytgraaf, thuishaven van Arnhemse Boys. ,,De Gelderlander? Schrijf een positief stuk hè! De laatste tijd staan er alleen maar negatieve stukken in de krant over ons”, aldus de man die op een stoeltje in de zon entree inde voor de degradatiekraker Arnhemse Boys-Roda ’28.

De nog melkwitte kassaman doelde op de commotie over de nieuwe trainer. De vermeende – en uiteindelijk afgeblazen – aanstelling van Christos Kousounis leverde veel weerstand binnen de club op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. 3A: Persoonlijke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompetitie

  3A: Persoonlij­ke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompeti­tie

  ZELHEM - AZ 2000 leed in de derde klasse A een kostbaar 4-1 verlies bij Zelos. Interim-trainer Jan Brouwer, die deze week na het vertrek van trainer Patrick Baltus, voor de groep stond had ondanks de nederlaag positieve zaken gezien. ,,Natuurlijk is het balen als je hier verliest. Ik vind echter dat de ploeg vandaag keihard gewerkt heeft”. Brouwer in een ver verleden zelf een goede voetballer zag met lede ogen het ontstaan van de tegendoelpunten aan. ,,We zijn door een aantal persoonlijke fouten de boot in gegaan. De inzet was goed, maar we geven de doelpunten te gemakkelijk weg.
 2. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie
  video

  Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

  OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal