VVO-voorzitter Daan Appels.
Volledig scherm
PREMIUM
VVO-voorzitter Daan Appels. © Marina Popova

Kock bij VVO: ‘Als je over amateurvoetbal schrijft word je niet serieus genomen’

columnVoor deze krant schrijf ik over regionaal amateurvoetbal. Dit jaar zat ik voor een wedstrijd in een bestuurskamer in Haalderen, bij een club waar ik voor het eerst kwam. ,,Een nieuw gezicht”, constateerden de clubbestuurders in koor.

2 reacties

 • Artois

  1 jaar geleden
  Inhet Arnhems amateurvoetbal werd menig goed journalist ingezet. Daan Appels was er een van. Maar wat te denken van Rinus Velthorst, Peter Kemperman, Egbert vd Weerd, de wel heel eigenzinnige Han Dreuning, de rat Rob vr Velden enz.enz.. Het mooiste stuk kwam van de hand van Peter Kemperman over de coming out van een VDZ voorzitter. Maar toppers zijn nu de gebroedersRolan en Marco Gerritsen. Ik weet niet of ze op de fiets komen, maar hun bijdragen lees ik trouw en bijzonder graag. Ook nu de krant wat kleiner is dan in de tijd van Daan Appels zit het wel goed met de kwaliteit.
 • arnhemeen

  1 jaar geleden
  Het is te hopen dat het bestuur van VVO snel ingrijpt want anders voetbalt VVO volgend jaar weer in de 4e klas!
 1. Drie goede voornemens voor de overheid, want er ging in 2020 zoveel mis
  PREMIUM
  column Rob Berends

  Drie goede voornemens voor de overheid, want er ging in 2020 zoveel mis

  Ja, ik heb net als u een pesthekel aan goede voornemens. Overdreven gedoe, alleen maar bedoeld om indruk te maken op de buitenwereld. Dat ik me heb voorgenomen om een maand lang geen alcohol te drinken en chips te eten - zelfs geen cheese onion, snik - houd ik daarom geheim. Wie wél goede voornemens zou moeten maken, is onze overheid. Er ging in 2020 zoveel mis dat het daarvoor hoog tijd is.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Dit is waarom de Britse variant alle alarmbellen af laat gaan
  Play

  Dit is waarom de Britse variant alle alarmbel­len af laat gaan

Columns