Volledig scherm
PREMIUM
Café The Cavern aan de Arnhemse Korenmarkt. © DG

The Cavern, twee Vitesse-iconen en de krant, dat valt als een chiliwodka

column remco kockVoor The Cavern, een kelderkroeg op de Arnhemse Korenmarkt, staat – als ik me het goed herinner – een stoplicht. Herman Finkers zou zeggen: ,,Het stoplicht staat op rood, het stoplicht staat op groen, in The Cavern is altijd wat te doen.” 

Voor Theo Janssen en Alexander Büttner staat het stoplicht al een tijdje op rood, zo verklaarde kroegbaas Hannes Wittler tegen deze krant.

Zelf ben ik meermaals in The Cavern geweest. In de nadagen van mijn lange Korenmarktcarrière was The Cavern een soort nieuwe De Buik: een kroeg waar je heen ging wanneer andere cafés sloten. Als in de Dollars de lichten aansprongen, liep ik – mits ik nog puf had voor een toetje – naar de overkant, naar The Cavern.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.