Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Remco Kock: ,,Ik was gewoon vóór kassameisjes. Als soms wanhopig vrijgezelle twintiger deed de glimlach van een leuk kassameisje me goed.’’ © ANP

Voor bepaalde kassameisjes stonden klanten in de vrijgezelle Albert Heijn letterlijk in de rij

COLUMN REMCO KOCKToen de zelfscankassa opkwam was ik een twintiger. Ik was tegen de zelfscankassa. Of tegen de zelfscankassa… Ik was gewoon vóór kassameisjes. Als soms wanhopig vrijgezelle twintiger deed de glimlach van een leuk kassameisje me goed. Met ‘leuk’ bedoel ik trouwens echt ‘leuk’ en niet ‘lekker’, zoals veel jongens mooie meisjes omschrijven.

Mijn hele leven ben ik nauwelijks in ‘lekkere’ meisjes geïnteresseerd geweest. Geen bekentenis trouwens. Veel mannen kijken naar vrouwen en denken: zou ik ‘het’ met haar kunnen doen? Sommige kerels zien ‘het’ direct voor zich. Aan de binnenkant van hun ogen, zoals clown Bassie zou zeggen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.