Volledig scherm
PREMIUM
Leonid Sloetski © Theo Kock

Wie blijft en wie gaat met Vitesse-pensioen?

columnHet voetbalseizoen voor clubs is ten einde. De vraag is nu: wie komt, blijft en gaat? De media focust vooral op spelers en trainers, ik denk ook aan supporters. Zoals mijn hier al eerder genoemde GelreDome-buurman Harry uit Westervoort.

 Dinsdagavond, nadat Vitesse verloren had van FC Utrecht, schudde hij mij de hand, voor het laatst. ,,Bedankt, het was gezellig”, stamelde ik, dubbel teleurgesteld.

Door gedwongen verhuizingen werden Harry en ik drie seizoenen geleden Vitesse-buurmannen. Het klikte direct. Harry, een levendige leraar met pretogen en het pensioen glorend aan de horizon. Een oud-scheidsrechter ook, steevast met een door halve liters gevoed gevoel voor humor de wedstrijden becommentariërend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.