Volledig scherm
PREMIUM
Leonid Sloetski © Theo Kock

Wie blijft en wie gaat met Vitesse-pensioen?

columnHet voetbalseizoen voor clubs is ten einde. De vraag is nu: wie komt, blijft en gaat? De media focust vooral op spelers en trainers, ik denk ook aan supporters. Zoals mijn hier al eerder genoemde GelreDome-buurman Harry uit Westervoort.

 Dinsdagavond, nadat Vitesse verloren had van FC Utrecht, schudde hij mij de hand, voor het laatst. ,,Bedankt, het was gezellig”, stamelde ik, dubbel teleurgesteld.

Door gedwongen verhuizingen werden Harry en ik drie seizoenen geleden Vitesse-buurmannen. Het klikte direct. Harry, een levendige leraar met pretogen en het pensioen glorend aan de horizon. Een oud-scheidsrechter ook, steevast met een door halve liters gevoed gevoel voor humor de wedstrijden becommentariërend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.