VVD-gemeenteraadslid Karin Kalthoff heeft weer even de witte jas van de verpleegkundige aangetrokken, om in tijden van corona de zwaar belaste collega's in de zorg bij te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-gemeenteraadslid Karin Kalthoff heeft weer even de witte jas van de verpleegkundige aangetrokken, om in tijden van corona de zwaar belaste collega's in de zorg bij te staan. © Gerard Burgers

Arnhemse politica lult niet maar poetst, aan het verpleeghuisbed

ARNHEM - Twintig jaar nadat ze in Ziekenhuis Velp het beroep vaarwel zei, maakt VVD-raadslid Karin Kalthoff uit Arnhem weer haar opwachting als verpleegkundige, in tijden van corona.

Ze heeft een zus en vriendinnen die nog werken in de zorg. Van hen hoort ze en ziet ze hoe zwaar dat nu is. ,,En eens een pleeg, altijd een pleeg”, zegt Kalthoff. Zo komt het dat het liberale gemeenteraadslid deze week haar oude beroep weer oppakte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.