Liefhebbers van dierentuinen moeten nog even wachten tot ze weer in de rij kunnen gaan staan voor de ingang van Burgers’ Zoo in Arnhem, zoals op deze archieffoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Liefhebbers van dierentuinen moeten nog even wachten tot ze weer in de rij kunnen gaan staan voor de ingang van Burgers’ Zoo in Arnhem, zoals op deze archieffoto. © Rolf Hensel

Burgers’ Zoo teleurgesteld over uitstel versoepelingen, ‘maar volksgezondheid is veel belangrijker’

ARNHEM - Alles was in gereedheid gebracht. ,,We stonden in de startblokken.” Maar Burgers’ Zoo in Arnhem moet de deuren nog even gesloten houden. De versoepelingen die mogelijk op 11 mei zouden ingaan, werden zaterdag tot nader order uitgesteld. ,,Heel jammer”, zegt een woordvoerder van de Arnhemse dierentuin.

5 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  Door het afschaffen van de avondklok, het openen van terrassen tussen 12 en 18 en al die samenscholingen de afgelopen week, zal het aantal ziekenhuis opnames wel flink toenemen na een dag of 10, dus zo rond 8 mei. Of O nee, das waar ook, die maatregelen hebben helemaal geen nut net zoals de mondvodjes.
 • Joris Goedbloed

  2 weken geleden
  @Mark Pier en jij bent iemand die het standaard met mij oneens is maar wel alle berichten van ieder leest. Zie dit als een compliment...!
 • Mark Pier

  2 weken geleden
  Ik dacht dat jij non-fictie auteur was J.Goedbloed!
 • Mies Gooyer

  2 weken geleden
  Het gaat wederom de goede kant op, het openen van de terassen en afschaffen van de avondklok werpt snel zijn vruchten af. Dus jullie mogen vast ook snel.
 • Joris Goedbloed

  2 weken geleden
  Tegen de tijd dat mensen weer de dierentuin in kunnen zijn dat zorgcentra voor dieren met pensioen. De apen krijgen dag besteding en schilderen bananen. Leeuwen zijn tandloze grijsaards die nog slechts half om half gehakt krijgen handwarm geserveerd....
 1. Ex-wielerprof is nu fietsburgemeester: ‘Het is druk met fietsers, maar beter dat dan thuis op de bank’
  PREMIUM
  2

  Ex-wielerprof is nu fietsburge­mees­ter: ‘Het is druk met fietsers, maar beter dat dan thuis op de bank’

  ARNHEM - Maarten Tjallingii zette vijf jaar (en zes dagen) geleden een kroon op zijn wielercarrière door in de Nederlandse aanloop van de Giro d’Italia als eerste boven te komen op de Posbank. In hartje Arnhem mocht hij daarna, toegejuicht door duizenden stadgenoten, de blauwe bergtrui aantrekken. Na de Giro was het gedaan met wielrennen. Maar nog altijd is de fiets zijn beste vriend.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede

Arnhem e.o.