‘Begrijpelijk dus dat ik in dit coronatijdperk saxofoonles heb via Skype en niet in het plaatselijke buurthuis De Oase.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Begrijpelijk dus dat ik in dit coronatijdperk saxofoonles heb via Skype en niet in het plaatselijke buurthuis De Oase.’ Foto ter illustratie. © stock.xchng

Misschien hoort mijn leraar geen saxofoon, maar een blokfluit. Of nog erger, een panfluit

Column Van StreekZoals u waarschijnlijk weet, hebben enkele zangkoren ruim twee maanden geleden, geheel onwetend, voor een flinke verspreiding van het coronavirus gezorgd. De leden stonden tijdens repetities en uitvoeringen dicht op elkaar en zingend schijn je bovendien heel wat virus uit te stoten. 

Ik denk dat je tijdens het saxofoonspelen ook behoorlijk wat virus van je af kunt blazen. Begrijpelijk dus dat ik in dit coronatijdperk saxofoonles heb via Skype en niet in het plaatselijke buurthuis De Oase.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.