Bij koffiezaak Walt draagt al het personeel mondkapjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij koffiezaak Walt draagt al het personeel mondkapjes. © Gerard Burgers

Mondkapjes voor personeel van koffiezaak Walt: 'Alles om corona onder controle te houden’

ARNHEM - Wennen is het zeker, maar ‘alles beter dan de zaak straks weer moeten sluiten’: in de Arnhemse koffiezaak Walt draagt al het personeel sinds dit weekend mondkapjes. ,,We willen er alles aan doen om corona onder controle te houden”, zegt ondernemer Walter Jurrius. 

13 reacties

 • Mattie

  11 maanden geleden
  Dat is helemaal niet waar, het was er maar eentje in Engeland, niet alles geloven van iemand die in de picture wil staan.
 • W. Peters

  11 maanden geleden
  Het is toch gewoon logisch dat die maskers in ieder geval iets helpen. Dragers van het virus verspreiden het toch iets minder gemakkelijk als er iets voor hun mond en neus zit. Anderzijds zul je met een masker ook iets minder gemakkelijk het virus ontvangen. Ik vind het logisch en draag er sinds kort een in gelegenheden waar bijna niemand meer de afstand in acht neemt. Bijv. in de supermarkt. En ik probeer wel ook de 1,5m afstand te houden. Ik zeg verplichten die dingen.
 • ProGrip24

  11 maanden geleden
  Dat zeggen Tedros, Jaap van Dissel en Ab Osterhaus...
 • ProGrip24

  11 maanden geleden
  De lockdown en afstandsregels zorgen voor stres, en stres schakelt je immuunsysteem uit en dat kan een longontsteking veroorzaken.
 • de heer J. Zomers (68)

  11 maanden geleden
  Pas op!Het RIVM zegt... het mondkapje is een schijnveiligheid - daar hebben ze gelijk in.In België is mondkapje verplicht waarbij ook je neus bedekt is (zie foto).Wat blijkt nu, de besmetting is daar erger dan in Nederland.Dit is logisch - belangrijk is dat je telkens frisse lucht inademt.In het mondkapje komen stofdeeltjes ook de virus blijft daar hangen.Als je de hele dag met een mondkapje rond loopt... zelfs een kind begrijpt dat dit niet gezond is. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.