Bert Mulder ( Red Team, links) aan de ontbijttafel met horecabaas Khalid Oubaha.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mulder ( Red Team, links) aan de ontbijttafel met horecabaas Khalid Oubaha. © Raphael Drent

Red Team en horecatycoon samen aan tafel: ‘Sorry voor mijn emoties, ik ben niet tegen jou’

de verzoeningKerst is bij uitstek de tijd van verzoening. De Gelderlander brengt mensen met ver uiteenlopende standpunten aan tafel. Tijd voor een goed gesprek, mét in plaats van óver elkaar. Horecatycoon Khalid Oubaha wil niets liever dan dat zijn zaken weer open gaan. Microbioloog Bert Mulder van het Red Team pleitte maanden geleden al voor een harde lockdown.

19 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Khalid, je komt wel erg aan, ga wat sporten.... Denk dat je wel een beetje conditie nodig hebt met het runnen van al die zaken
 • Frans

  2 maanden geleden
  Wat weten we het weer beter allemaal Maatregelen die ons raken zijn nooit leuk en komen nooit goed uit Op naar een beter 2021 allemaal SAMEN staan we STERK!
 • Sandra Vliet

  2 maanden geleden
  Als alles opzij legt, wanneer ze (alle betrokkenen) niet eens de cijfers van de overledenen op orde hebben, dán kan je ze sowieso al niet meer serieus nemen. Ze weten niet eens hoeveel mensen er op een specifieke dag overleden zijn en dan is de berichtgeving: 'Het dodenaantal lijkt hoog vandaag, maar er zijn ook overleden van vorige maanden meegenomen'. Chaos.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Iemand die zegt dat zo'n mondvodje bijdraagt aan minder virusverspreiding, kan ik niet serieus nemen. Sterker nog bij onjuist gebruik wat alom zichtbaar is, draagt het bij aan MEER virusverspreiding door mondvodjes.
 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  Van Dissel moet een keer met volledige cijfers komen. Dus hoeveel mensen er op een dag totaal getest zijn en hoeveel daarvan negatief danwel positief zijn...
 1. Vijverhorst-bewoners zijn het beu: alleen ijskoud water in Meijhorst-flat, verwarming hapert al jaren
  PREMIUM
  1

  Vijver­horst-bewoners zijn het beu: alleen ijskoud water in Meij­horst-flat, verwarming hapert al jaren

  NIJMEGEN - Een jaar huur willen ze terug, bewoners van de 108 appartementen van flatcomplex De Vijverhorst in de Nijmeegse wijk Meijhorst. ,,We zitten al jaren met een verwarming die het niet of nauwelijks doet. We hebben alleen ijskoud water uit de kraan. Portaal (verhuurder, red.) moet eindelijk maar eens met compensatie komen. Zo kan het niet langer”, aldus bewoonster Lonneke Klomp.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: niet regeren met racistische FvD en wegloper Wilders
  Play

  Rutte: niet regeren met racisti­sche FvD en wegloper Wilders

 2. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

Nijmegen e.o.