Ashis Brahma.
Volledig scherm
PREMIUM
Ashis Brahma. © Jeroen Jazet

GGD-arts: ‘Zou me verbazen als Britse coronavariant nog niet in onze regio is’

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - De Britse variant van het coronavirus rukt op in Nederland. Op verschillende plekken in ons land is de zeer besmettelijke variant van het virus al aangetoond. Hoe zit het in deze regio? En hoe denkt de GGD deze op tijd te ontdekken?

2 reacties

 • RIk

  2 dagen geleden
  De enige manier om er echt uit te komen is vaccinatie. Daarom is het zeer verbazingwekkend dat de urgentie steeds bij de bevolking komt te liggen terwijl Nederland alleen Bulgarije achter zich heeft staan als het gaat om percentage inentingen. We zijn dus het op één na slechtste jongetje van de klas in Europa. Zolang dat niet verandert blijft het dweilen met de kraan open.
 • D.Oetinchem

  3 dagen geleden
  Klinkt ook heel logisch dat deze variant er is, blijf erbij dat dit en corona virus overdraagbaar via ieder mens ongeacht leeftijd. En dat dieren het meenemen en overdragen. De natuur doet zijn werk en houd geen rekening met mens en dier.
 1. Hoe een Eritreeër succesvol integreert in de Achterhoek; ‘Ga aan de slag en word gezien!’
  PREMIUM

  Hoe een Eritreeër succesvol integreert in de Achterhoek; ‘Ga aan de slag en word gezien!’

  ZELHEM - Komend jaar moet de Achterhoek extra statushouders huisvesten. Het gaat deels om grotere gezinnen uit Eritrea. Het is niet de eerste golf van vluchtelingen uit het Afrikaanse land. Meron Zehaye kwam in 1999 als 9-jarig jongetje vanuit Eritrea naar Nederland om uiteindelijk in de Achterhoek te belanden. Samen met zijn drie jongere zusjes , zijn oudere zus en zijn ouders. Zijn verhaal.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

 2. Auto uitgebrand na knal in Nijmegen
  Play

  Auto uitgebrand na knal in Nijmegen

Achterhoek