Een avondklok is een van de maatregelen waaraan wordt gedacht om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een avondklok is een van de maatregelen waaraan wordt gedacht om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Avondklok werpt schaduw vooruit, ook in de Betuwe: ‘Trainen kan dan niet zoals nu’

Een avondklok, het kabinet neemt er binnenkort een besluit over. Een besluit dat van te voren vooral veel praktische vragen oproept. Hoe gaan sportclubs, supermarkten en jongeren daar mee om? 

2 reacties

 • Bert

  1 maand geleden
  Het beste is vliegreizen en avondklok maar per vliegtuig komen er ook goederen het land binnen.
 • jakob

  1 maand geleden
  Reden voor een avondklok, bezoekbeperking is de vrees voor de Britse variant van het corona-virus. Maar ligt het dan niet meer voor de hand om (vlieg)reizen naar het VK te stoppen ? Sowieso reizen-ook naar de wintersport-gewoon te verbieden ? Anders blijft het dweilen met de kraan open...Iedere keer weer van alles toelaten als de zorg weer iets meer lucht heeft helpt ook niet-daarna nemen de gevallen weer toe, loopt de zorg weer vast...een visie lijkt te ontbreken.
 1. Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomstborden en overal grote letters
  PREMIUM
  2

  Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomst­bor­den en overal grote letters

  DODEWAARD/WADENOIJEN - Nieuwe welkomstborden voor de Betuwe. Metershoge witte letters B E T U W E in fruitkistjes die sinds vorig jaar overal in het gebied geplaatst worden. Het kan de toerist, én inwoner, niet ontgaan dat Bureau Toerisme Rivierenland de naam Betuwe steeds meer begint uit te venten. Zoals ze dat ook doet met andere regio’s in haar werkgebied zoals Land van Maas en Waal en Bommelerwaard.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Betuwe