Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Bemmel en Elst toppers op almaar meer oververhitte Betuwse huizenmarkt

ELST/BEMMEL - Elst en Bemmel zijn het meest in trek bij huizenkopers in de Betuwe, waar de toch al verhitte woningmarkt steeds meer van de kook raakt. Coronacrisis of niet, de prijzen blijven maar stijgen.

4 reacties

 • piet janssen

  6 maanden geleden
  Waalsprong is zo duur, dat mensen uitwijken naar bijzijnde plaatsen. Van Dukenburg naar het centrum van Nijmegen of van Bemmel, kwa tijd? Kwa wonen? Zijn geen mensen die voor een appartement komen! Twee onder éénkapper Waalsprong koop je iets verder vrijstaand!
 • Theo42

  6 maanden geleden
  Helemaal juist dat gemiddelde. Maar ik vind dat voornoemde “naald” na 4 maanden “gevonden” mag worden. Dus mijn reactie was een verkapte reclame. Een leuk app. in het centrum van Elst.
 • Stranger

  6 maanden geleden
  Tja, als we praten over gemiddelden: Tegenover huizen die binnen twee weken verkocht zijn moeten er ook woningen staan die langer dan het gemiddelde te koop staan.En...uitzonderingen bevestigen de regel.
 • Theo42

  6 maanden geleden
  Er staat al 4 maanden een appartement van 73 m2 te koop. Dus die naald valt wel mee.
 1. Coronaleenhond tijdens de avondklok? ‘Je leent je kind ook niet uit’
  PREMIUM

  Coronaleen­hond tijdens de avondklok? ‘Je leent je kind ook niet uit’

  HUISSEN/ELST - Daphne Buijs laat haar eigen honden uit langs de Badweg in Huissen. Ze zal haar honden nooit uitlenen aan wildvreemden die op zoek zijn naar een viervoeter om tijdens de avondklok een wandelingetje te kunnen maken. ,,Ik adviseer elke hondenbezitter: doe het niet. Je leent je kinderen toch ook niet uit’’, zegt de eigenaar van Wandel&Zo Hondenuitlaatservice uit Arnhem, met de meeste klanten in Huissen.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Betuwe