Dafne Buijs laat haar eigen honden uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Dafne Buijs laat haar eigen honden uit. © Erik van 't Hullenaar

Coronaleenhond tijdens de avondklok? ‘Je leent je kind ook niet uit’

HUISSEN/ELST - Daphne Buijs laat haar eigen honden uit langs de Badweg in Huissen. Ze zal haar honden nooit uitlenen aan wildvreemden die op zoek zijn naar een viervoeter om tijdens de avondklok een wandelingetje te kunnen maken. ,,Ik adviseer elke hondenbezitter: doe het niet. Je leent je kinderen toch ook niet uit’’, zegt de eigenaar van Wandel&Zo Hondenuitlaatservice uit Arnhem, met de meeste klanten in Huissen. 

10 reacties

 • José

  1 maand geleden
  Richard Nout als je mijn andere bericht had gelezen had je geweten dat ik geen hond heb. Maar heb gehad en een hond heeft nu eenmaal even zijn laatste ronde nodig voor je gaat slapen. A Gerritsen ben het geheel met je eens. Het is van de zotte om een hond te lenen of 1 uit het asiel te halen puur om de maatregelen te omzeilen en een hond uitlenen hiervoor doe je niet, joost mag weten hoe men met je hond om gaan omdat het ze puur te doen is om naar buiten te mogen na 21:00 uur.
 • A Gerritsen

  1 maand geleden
  A sociaal bezig zijn de mensen die een hond lenen om uit te laten ! Zij ontduiken dus de maatregelen. Dankzij hun gdrag en dat van alle anderen die de regels niet naleven zal het virus hier langer rondzwerven ! Onze hond lenen we nooit uit en hij wordt voor het slapen gaan uitgelaten , rond 23.30. Hier reageren dus ook mensen die laten zien dat ze totaal geen verstand hebben van honden....
 • Harry Gerritsen

  1 maand geleden
  G Elderlander, dat is inderdaad geen goede vergelijking. Honden zijn makkelijker, gezelliger, en blijven je hun leven lang trouw.
 • Richard Nout

  1 maand geleden
  Jose , dan laat je hem nu maar uit voor 21:00 en ga je dan slapen.
 • José

  1 maand geleden
  Richard Nout dat is onzin, een hond laat je nog uit voor je zelf gaat slapen. Dus ook na 21:00 uur
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Betuwe