Duitse feestavond bij café de Klok in Gendt. ,,Normaal loopt alles door elkaar heen, nu zit iedereen op afstand en op een vaste plek.”
Volledig scherm
PREMIUM
Duitse feestavond bij café de Klok in Gendt. ,,Normaal loopt alles door elkaar heen, nu zit iedereen op afstand en op een vaste plek.” © Foto: Bert Beelen

Een feest organiseren is weer toegestaan in de Betuwe, ‘maar het mag niet te gezellig zijn’

GENDT/HUISSEN/VALBURG - Beetje bij beetje krijgt de horeca weer wat speelruimte. Maar een rondgang langs evenementen in de Betuwe, afgelopen weekend, leert dat die speelruimte per locatie totaal verschillend wordt benut. 

5 reacties

 • Sugar

  6 maanden geleden
  Onleesbaar.
 • Insider

  6 maanden geleden
   Denk dat jij een andere interpretatie heb van 1.5 meter. Ik zeg minder dan de helft van die 1.5 meter werd door sommigen nog niet gehaald.
 • Piepers

  6 maanden geleden
  Wat Rob van der Velden , journalist Gelderlander, schrijft dat klopt niet, ook ik was bij Watergoed en de 1,5 mtr. Die was er zeker !! Een zeer slecht verslag dit verslag het verslag bevat onwaarheden, er waren tig toezichthouders, 1,5 mrt, en de mensen zelf op de avond waren daar zeer gecontroleerd bezig, bar,toilet, frietkraam en dansvloer overal was de 1,5 mtr, ik kan niets anders zeggen dan een zeer geslaagde avond en mijn lof gaat uit naar Watergoed en Rob Spijker” Boogie Nights” zeker voor herhaling vatbaar!!
 • Pjotter

  6 maanden geleden
  Handhaven met boetes: Al die gemeenten met hun handhavers en slappe knieën. Waar denken ze dat die opflakkeringen van het virus vandaan komen? Juist: van het niet handhaven, veel geschreeuw, weinig of geen wol.
 • Mattie

  6 maanden geleden
  Zou er nog hoongelach zijn als er in de eigen familie iemand ernstige klachten van Covid-19 krijgt? Denk het niet!
 1. Politie waarschuwt opnieuw voor autovoeler die 's nachts in Bemmelse wijk rondsluipt
  PREMIUM
  video

  Politie waarschuwt opnieuw voor autovoeler die 's nachts in Bemmelse wijk rondsluipt

  BEMMEL - De politie deelt een video om inwoners van Bemmel te waarschuwen voor een of meer zogeheten ‘autovoelers’. In beeld verschijnt een besneeuwde straat gefilmd vanuit een woonkamer. Een man loopt met stevige tred over de Leidijk in Bemmel. Hij stapt over de rijbaan. Dan, bij het passeren van een parkeerplaatsje houdt hij plotseling zijn pas in. En hij loopt tussen twee auto's door naar de voorkant van de wagens. Heel subtiel pakt hij de deurgreep van de ene auto en probeert voorzichtig - mogelijk om het alarm niet te activeren - of het portier opengaat.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Betuwe