Goed nieuws: corona lijkt bijna verdwenen uit Twente en de Achterhoek
Volledig scherm
Goed nieuws: corona lijkt bijna verdwenen uit Twente en de Achterhoek © Getty Images

In een week tijd stierf in de regio niemand aan corona, ook nieuwe brandhaarden blijven uit

ARNHEM/ NIJMEGEN - Waar in sommige landen het coronavirus in alle hevigheid oplaait, lijkt het virus in deze regio verder weg dan op welk moment dan ook in de afgelopen maanden. In een week tijd werd er géén enkel sterfgeval vanwege corona aan het RIVM gerapporteerd. 

 1. Premier Rutte praat voor het eerst over coronacrisis: Steken laten vallen in heftige periode
  Play
  video

  Premier Rutte praat voor het eerst over coronacri­sis: Steken laten vallen in heftige periode

  Minister-president Rutte keek gisteravond in een extra uitzending van talkshow Op1 terug op de coronacrisis. Het afgelopen halfjaar was ‘het heftigste’ uit zijn carrière, zei Rutte in het interview. Een zware periode voor de premier, zowel qua werk als persoonlijk. ‘Een eervolle en bijzondere rol.’ Rutte geeft toe dat het kabinet ‘steken heeft laten vallen’ en lessen heeft geleerd.
 2. Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieautomaat’
  PREMIUM

  Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieauto­maat’

  Een nieuwe baan zorgt normaal gesproken al voor de nodige gezonde zenuwen. Wat trek je aan op je eerste werkdag, hoe zullen de collega's zijn, kom ik snel in de materie? Voor wie een nieuwe functie heeft gekregen in coronatijd, is alles anders. Kantoor is verboden terrein, collega's alleen te zien via de zoom-meeting. En dat zorgt voor een ‘gek gevoel’, ongemakkelijkheid en de nodige zelfredzaamheid. ,,Ik mis de gesprekjes bij de koffie-automaat.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.