Niels en Jacolien Mauritz zijn onlangs getrouwd. ,,Achteraf denk je: we hadden beter een goedkopere dag uit kunnen kiezen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Niels en Jacolien Mauritz zijn onlangs getrouwd. ,,Achteraf denk je: we hadden beter een goedkopere dag uit kunnen kiezen.” © Gerard Burgers

Niels en Jacolien trouwden wél, veel anderen paren kozen voor uitstel

ZETTEN - Nadat Nederland in maart op slot ging vanwege het coronavirus, trouwden er veel minder stellen. Ook in Lingewaard en Overbetuwe was er een enorm verschil in het aantal bruiloften ten opzichte van vorig jaar.

3 reacties

 • Kleinnagelbrink

  6 maanden geleden
  Je hoeft toch niet uitgebreid te feesten Trouwen doe je voor elkaar, niet voor het feest, dat  is een bijkomstigheid Ofschoon ik soms denk dat het voor sommigen de hoofdreden is  :-)
 • Jaap

  6 maanden geleden
  Nu weet je meteen wie er trouwt voor het feest en wie er trouwt voor de gelofte.... Hulde voor Niels en Jacolien, zei trouwde voor het gene waar trouwen voor bedoeld is.
 • xxx

  6 maanden geleden
  Het is maar wat je belangrijker vind, je trouwdag of je gezondheid! ik zou voor mijn gezondheid gaan, want trouwen kan volgend jaar ook nog eventueel!
 1. Ogenbomen en duivelse gezichten in Betuws kinderboek Groene Glibber: ‘Ik maak eerst foto's, dan ga ik fantaseren’

  Ogenbomen en duivelse gezichten in Betuws kinderboek Groene Glibber: ‘Ik maak eerst foto's, dan ga ik fantaseren’

  ELST - De ‘ogenbomen’ zien alles wat er gebeurt op en langs de rivier de Linge. Kinderen die er spelen en op onverklaarbare wijze opeens groene handen krijgen en mannen in witte pakken die met onverkwikkelijke zaken bezig zijn. ,,Als je eenmaal de ogen ziet in de tekening van de schors van berkenbomen, dan blijf je ze zien”, zegt de 78-jarige schrijver, beeldend kunstenaar, fotograaf en oud-journalist Marco Overdiep uit Elst.
 1. De bruiloft gaat niet door, en wie er dán allemaal de dupe is...
  PREMIUM

  De bruiloft gaat niet door, en wie er dán allemaal de dupe is...

  BERLICUM - Vandaag, iets na half 2, zou hij haar diep in de ogen kijken en zij hem. Ze zouden elkaars hand vasthouden en dan zou de ambtenaar van de burgerlijke stand vragen of hij, Rob van den Boom, tot zijn wettige echtgenote zou nemen: Evi Bekkers. Maar de ochtend na de persconferentie eind maart toen Rutte zei dat samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, en Rob even ‘gruwelijk instortte’, pakte hij de telefoon. Want zo’n bruiloft die verzet moet worden heeft niet alleen gevolgen voor het bruidspaar, maar voor ál die mensen en bedrijven die opdracht hadden gekregen om er de mooiste dag ooit van te maken.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Betuwe