De GGD gaat het voormalige gebouw van Formido aan de Einsteinweg in Elst gebruiken voor het geven van booster-vaccins.
Volledig scherm
PREMIUM
De GGD gaat het voormalige gebouw van Formido aan de Einsteinweg in Elst gebruiken voor het geven van booster-vaccins. © Streetview

Prikpost voor boostervaccin in voormalige Formido in Elst

ELST - Elst heeft een priklocatie voor het zetten van boostershots tegen het corona-virus. Het gaat om het voormalige Formidogebouw aan de Einsteinweg dat nu al als testlocatie in gebruik is. Iedereen uit het werkgebied van de Veiligheidsregio Gelderland-Midden kan er terecht. 

9 reacties

 • geertje scherrenburg

  2 maanden geleden
  Dik . Wil Kaap voor de eerste en tweede prik heb ik 35 km gereden . Wat maakt mij dat uit als ik hem maar gehad heb. Die km maak mij niet uit. Blijf je toch lekker thuis.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  @ Lotte Neder Betuwe, ik zou sowieso niet wachten op de uitnodiging. Zelf bellen met het landelijk nummer werkt beter is mijn ervaring. Hou dan wel in de gaten wanneer je geboortejaar aan de beurt is.
 • Klaas de Houthakker

  2 maanden geleden
  Er werden hier vanaf 20 November al boosterprikken gegeven aan 80 plussers.
 • o Kuup

  2 maanden geleden
  niet bedoeld als kritiek, maar waarom kan het niet gewoon net als de griepspuit in een plaatselijke locatie / zorgcentrum ?
 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Mooi ! Maar ik ga niet vanuit Arnhem naar Elst . Compleet belachelijk. Voor de late cq de rest vaccineerders staat er een bus oa bij het station. En ik naar Elst ?

Betuwe