Twee maanden geleden was er nog een crisisoverleg bij het HPC in Zetten. Nu moeten langzaam puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen over hoe leerlingen veilig naar school te laten gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee maanden geleden was er nog een crisisoverleg bij het HPC in Zetten. Nu moeten langzaam puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen over hoe leerlingen veilig naar school te laten gaan. © Erik van 't Hullenaar

Scholen in de Betuwe puzzelen met veilige heropening

ELST/ZETTEN - Middelbare scholen in de Betuwe zijn druk aan het puzzelen om te zorgen dat leerlingen veilig terug naar school kunnen. De eerste schetsen liggen al op tafel bij de directies. 

Een protocol van de VO-raad (Voortgezet Onderwijs-raad) waarin de voorlopige regels staan, is de leidraad van scholenkoepels en directeuren voor het oplossen van de anderhalvemeterpuzzel op scholen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe