Vanuit de hal in Meulenvelden  is er contact mogelijk met bewoners van Diemzicht die  op de binnenring op de tweede verdieping staan. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanuit de hal in Meulenvelden is er contact mogelijk met bewoners van Diemzicht die op de binnenring op de tweede verdieping staan. Foto ter illustratie. © theo kock persfotografie

Het gaat beter met de coronapatiënten in verzorgingshuis Didam

DIDAM - De situatie onder de coronapatiënten op de afdeling Diemzicht van zorgorganisatie Liemerije in verzorgingshuis Meulenvelden in Didam is flink verbeterd. De meeste bewoners zijn hersteld, net als de meeste medewerkers.

Dat zegt woordvoerder Anita Adema van Liemerije. Ruim een maand geleden was er een forse uitbraak van het virus. Bij twintig van de 28 bewoners van de beschermde woonafdeling voor ouderen met dementie werd het coronavirus aangetroffen. Een aantal bewoners is overleden. Liemerije wil geen exacte aantallen noemen.

Meulenvelden in Didam in coronatijd.
Volledig scherm
Meulenvelden in Didam in coronatijd. © theo kock persfotografie

Milde klachten

Bij een klein aantal bewoners die na bijna vijf weken nog steeds ziekteverschijnselen hebben, is sprake van milde klachten. Er zijn op dit moment geen ernstige zieken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers