Volle terrassen vrijdagavond op het Museumplein in Ede
Volledig scherm
PREMIUM
Volle terrassen vrijdagavond op het Museumplein in Ede © Eigen foto

Begon de corona-uitbraak wel bij de kroegen in Ede? ‘Voelt alsof horeca weer de Zwarte Piet krijgt toegespeeld’

EDE - De uitgaanshoreca op het Edese uitgaanscentrum Museumplein hield zich vrijdagavond al aan de aanstaande nieuwe coronaregels en ze gaan ook zaterdagavond alleen de terrassen openen. En die al om twaalf uur sluiten: ,,Maar het voelt wel alsof de horeca weer de Zwarte Piet krijgt toegespeeld’’, zeg Eric Singerling van café Premier. ,,En dat is niet terecht.’’

6 reacties

 • Leo Vis

  2 weken geleden
  De horeca kunt je niet helemaal de schuld geven, het zijn ook de bezoekers die zich nergens iets van aantrekken. Hoe later op de avond, hoe dommer het volk.
 • M broek

  2 weken geleden
  Als ik de foto zo zie, dan denk ik wel, nu horeca niet klagen, die zitten echt hutje mutje op elkaar
 • C. Gelder

  2 weken geleden
  Als de horeca alles toelaat en de jongeren er niet op worden aangesproken dan zijn beide aansprakelijk! En niet meteen beginnen te piepen dat je weer de zwarte piet krijgt toegespeeld. Het is ondertussen wel duidelijk dat het virus zich nu vooral onder de jeugd verspreid.
 • R. Fluit

  2 weken geleden
  Wat een gezwam. Bijna iedereen een prik gehad met erfelijk materiaal van een virus dat later aangetoond wordt met pcr en dan verbaasd zijn over zoveel positieve tests zijn.
 • Bart Wolters

  2 weken geleden
  Verschil tussen een kroeg en de Hema is dat ik bij Hema niet bij iemand in z’n oor loop te roepen om boven de iets te luide muziek uit te komen. En als ik Ede was zou ik nog maar een tandje bijzetten voor de vaccinatiegraad..

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei