De redactie van De Gelderlander vorige week donderdag 12 maart, de dag waarop premier Rutte aankondigde dat er ingrijpende maatregelen in het openbare leven nodig waren om een verdere corona-uitbraak in Nederland te voorkomen.
Volledig scherm
De redactie van De Gelderlander vorige week donderdag 12 maart, de dag waarop premier Rutte aankondigde dat er ingrijpende maatregelen in het openbare leven nodig waren om een verdere corona-uitbraak in Nederland te voorkomen. © Paul Rapp

OPROEP | Corona treft ons allemaal, vertel hier je verhaal

ARNHEM  / NIJMEGEN ? DOETINCHEM / TIEL -We maken tijden door waarover we later onze kinderen en kleinkinderen zullen vertellen. Maar laten we er elkaar ook nú over vertellen. 

Want het coronavirus zorgt voor grote besluiten, maar die werken voor elk van ons weer anders uit. En juist die veelheid aan individuele ervaringen maakt deze crisis zo bijzonder. Hoe help je een kind dat stresst over zijn eindexamen? Of ouderen die je nu eigenlijk beter niet kunt bezoeken? 

Ben je een muzikant die ineens geen optredens meer heeft? Ging u elke dag naar een stamkroeg en mist u dat zo? Of heeft u juist hulp gekregen uit onverwachte hoek? Hulp geboden?  Nieuwe vrienden gemaakt? Deel uw ervaringen met ons. En met elkaar: we plaatsen een grote selectie op de website en zaterdag in de krant. Mail uw ervaringen naar verslaggever Albert Heller: a.heller@gelderlander.nl