Vaccinatie Biblebelt en grote steden blijft achter: soms haalt maar 35 procent ouderen prik

VideoDe vaccinatiegraad in de Biblebelt en achterstandswijken van grote steden blijft duidelijk achter bij de rest van Nederland. In één streng christelijke gemeente is maar 35 procent van de thuiswonende 65-plussers een prik gaan halen bij de GGD. Dat blijkt uit het meest recente OMT-advies.

13 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Geweldig, Wie had ooit kunnen denken dat de bible belt en het wappie gebeuren hand in hand zouden gaan. Wappie geneuzel en god,s woord smelten samen. Blij dat ik van geen van beiden deel uitmaak.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  @Oostijen/mark/eelco/mattie. Heb je ook nog een inhoudelijke beargumenteerde bijdrage? Blijkbaar haalt geregeld 65% geen prik, wie is er dan gek 👍🏻 🤡 Het OMT heeft gisteren nog aangegeven dat het waarschijnlijk is dan ondanks vaccinaties er een nieuwe golf komt in het najaar en dat huidige vaccins dan niet of (nog) minder werken en dan ga je in het SARS laagseizoen iedereen experimenteel prikken; bijwerkingen onbekend en op eigen risico, zelfs de goed gezonde mensen. Wie is hier gek?
 • Bart Wolters

  1 maand geleden
  @Frank, facts don’t lie.. you only can deny..
 • H. Oostijen

  1 maand geleden
  Ook hier krijgt Frank Vd berg de ruimte om zijn achterlijke geneuzel te spuien. Heel bijzonder dat op elk artikel dat iets met Corona te maken heeft hij de ruimte krijgt zijn gif te verspreiden en te doen of iedereen gek is, behalve hij.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  @Bart, het ergste zijn de deugburgers die niet verder kunnen of durven kijken dan hun neus lang is en uit gerief maar zo lang mogelijk blijven geloven in het geschetste narratief door kabinet/OMT en MSM. Maar ja, de pijn zal juist voor deze deuggroep enorm zijn als je niet meer aan de realiteit kan ontkomen.
 1. Del­tavariant deze zomer dominant in Nederland, maar versoepelingen niet in gevaar
  VIDEO
  3

  Del­tavariant deze zomer dominant in Nederland, maar versoepe­lin­gen niet in gevaar

  De zogeheten deltavariant van het coronavirus is ook in Nederland aan een opmars bezig. Het RIVM verwacht dat de variant - die als eerste opdook in India - in de loop van deze zomer de meest voorkomende coronavariant in ons land zal zijn. Maar het is niet de verwachting dat het oprukken van de variant op korte termijn zal leiden tot hogere ziekenhuisopnames. Ook zijn de versoepelingen in juni en juli niet in gevaar, stelt het RIVM. ,,Vaccins bieden bescherming: ook tegen de deltavariant.’’