Lege gangen in de Aldi.
Volledig scherm
PREMIUM
Lege gangen in de Aldi. © DG

Geen gele kentekens bij Aldi Kranenburg, en wat doet het tankstation dat precies op de Duitse grens ligt?

KRANENBURG - De coronamaatregel van Duitsland heeft effect: Nederlanders gaan momenteel niet de grens over, zo is te zien op de parkeerplaats bij de Aldi in Kranenburg.

14 reacties

 • maike

  1 week geleden
  Het valt mij op dat iedere keer wanneer er over versoepeling gesproken wordt, de neerwaartse spiraal aan besmettingen ineens weer fors toeneemt. Toeval....geloof dat niet meer. Ondanks alle maatregelen blijkt dit niet te werken. Dus gewoon alles versoepelen en net als bij een zware griepgolf de natuur zijn gang laten gaan en immuniteit opbouwen is m.i. de enige oplossing die overblijft. Vaccineren werkt onvoldoende, maatregelen werken onvoldoende.
 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  Zou het virus weg zijn als we 2 weken niet in het park bij elkaar klitten?
 • Frank vd Berg

  2 weken geleden
  Vooral onder de "Virus wappies" die veel bij elkaar klitten, knuffelen, geen mondvodje, blijken erg weinig Covid infecties te zijn. Misschien leven ze gezond met goed immuun systeem? En denk je dat lockdowns en maatregelen een virus uit Nederland verwijderen of dat het daardoor juist alleen maar langer duurt omdat het wat langzamer gaat.
 • Tom Hond

  2 weken geleden
  @richy vervuurt dus je beweert dat de mensen massa in het park en demontraties het virus hebben verspreid dan kan je vast ook vertellen hoeveel daar van besmet waren/zijn.Of je beweert maar wat of je kunt het bewijzen.
 • richy vervuurt

  2 weken geleden
  @al door die kluitjes in de park zitten we nog steeds met de ellende ja ontken het maar zo blijven we het deze virus zitten.
 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

Nijmegen e.o.