Utrecht, Nederland, 20/02/21 | 

Zo’n vijfhonderd mensen verzamelen zich in februari bij het Beatrix Theater in Utrecht om weer een middag ouderwets te lachen. Tijdens het tweede proefevenement van Fieldlab Evenementen, een gezamenlijk initiatief van zowel de zakelijke als de publieksevenementensector en de overheid, stond Guido Weijers voor het eerst sinds lange tijd weer met zijn show voor een groot publiek.
Volledig scherm
Utrecht, Nederland, 20/02/21 | Zo’n vijfhonderd mensen verzamelen zich in februari bij het Beatrix Theater in Utrecht om weer een middag ouderwets te lachen. Tijdens het tweede proefevenement van Fieldlab Evenementen, een gezamenlijk initiatief van zowel de zakelijke als de publieksevenementensector en de overheid, stond Guido Weijers voor het eerst sinds lange tijd weer met zijn show voor een groot publiek. © Joris van Gennip

Kritiek op testbewijs voor evenementen: ‘We moeten het niet móeilijker maken dan in de supermarkt’

updateNIJMEGEN - De proeven die deze maand worden gedaan met evenementen waar mensen alleen naartoe mogen met een negatief testbewijs kunnen rekenen op stevige kritiek. Vooral het feit dat de anderhalvemeterregel blijft gelden, ook als mensen aan kunnen tonen geen virus bij zich te dragen, stuit op onbegrip.

16 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  2 weken geleden
  Een sneltestfirma uit Baarn verdient 1.2 miljoen per dag met uitvoeren van sneltesten voor proefevenementen. Wie is hier gek? Blijf maar lekker naïef en doe vooral braaf wat De Jonge van je vraagt.... Voor mij geldt: aan dit ‘nieuwe’ normaal werk ik niet mee. Via de belastingen draag ik al meer dan me lief is aan deze lariekoek mee.
 • Rob van Kampen

  2 weken geleden
  Dan doen we het toch niet??? Alles laten zoals het nu is dus geen versoepelingen. En je moet niet naar een theater of dierentuin, je mag!!!
 • Byron Hendriks

  2 weken geleden
  Er zijn mensen waarvoor het nooit goed is. Klagen, zeuren, afkraken en zeiken. In plaats daarvan ben ik blij dat langzaam aan weer iets mogelijk is. We moeten het samen doen, maar voor de roeptoeterende minderheid is het nooit goed.
 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  Inderdaad @Carel. Mijn oorspronkelijke plan om over 2 jaar immigreren naar Spanje staat nu ter discussie, Florida is zeker ook een optie, de Socialistische EU Heilstaat daar krijg ik nu al de rillingen van.
 • Carel van ‘t Zand

  2 weken geleden
  Ziezo. Amerika gaat geen vaccinatiepaspoort invoeren. En vaccineren wordt ook niet verplicht. Er wordt niet oeverloos vergaderd maar gehandeld/gevaccineerd. Ondanks alles weten ze vrijheid en democratie daar dus nog wel te waarderen.... Hier in Europa belanden we in DDR 2.0 of een soort China als we niet opletten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

Nijmegen e.o.