Verpleeghuis Kalorama in Beek.
Volledig scherm
Verpleeghuis Kalorama in Beek. © Foto: Bert Beelen

Vierde coronadode bij verpleeghuis voor doofblinden in Beek

BEEK - In het Centrum voor Doofblinden bij het Beekse verpleeghuis Kalorama is weer een bewoner overleden aan het coronavirus. Daarmee staat de teller in het doofblindencentrum nu op vier.

De bewoner is dinsdagmiddag in het doofblindencentrum overleden. Maandag overleden twee bewoners in het doofblindencentrum en eentje in het Radboud UMC in Nijmegen.

Zes besmettingen

Positief nieuws, aldus Cor Heesmans van Kalorama, is dat er geen nieuwe besmettingen zijn bijgekomen. ,,En twee bewoners zijn inmiddels weer klachtenvrij." In totaal zijn er op Kalorama (verpleeghuis 1, dependance 't Höfke 1 en het Centrum voor Doofblinden 4) nog zes bewoners die besmet zijn. 

Er zijn wel enkele bewoners die klachten hebben, maar die testten negatief op het coronavirus. Vermoedelijk hebben die een griep onder de leden.

  1. Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?
    PREMIUM

    Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?

    BERG EN DAL - Inwoners van Berg en Dal hadden deze maand kunnen meepraten over ideeën die in het dorp leven. Het coronavirus gooit roet in het eten, maar ze kunnen nu wel wat langer over de plannen nadenken. De ‘dorpsagenda’ heet het project, waarin plannen worden geopperd om van Berg en Dal een dorp te houden waar het lekker toeven is voor jong en oud. Dat betekent dat voor de doelgroepen de voorzieningen wel goed moeten zijn. Maar er doemen wat problemen op.

Nijmegen e.o.