Nijmegen/Nederland: Medewerkerstest GGD Gelderland zuid Dgfoto Foto: Bert Beelen
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen/Nederland: Medewerkerstest GGD Gelderland zuid Dgfoto Foto: Bert Beelen © Foto: Bert Beelen

Late uitslagen coronatests door problemen bij callcenter: ‘Belachelijk dat het zo lang duurt’

ARNHEM/ NIJMEGEN - Verschillende inwoners van deze regio moesten de afgelopen tijd veel te lang wachten op de uitslag van hun coronatest. Pas na zelf bellen, werd de uitslag bekend. ,,Er is te weinig opgeleid.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Bioscoopmoordenaar’ Ergün S. lijkt op beelden gericht in nek van eerste slachtoffer te steken
    video

    ‘Bioscoop­moor­de­naar’ Ergün S. lijkt op beelden gericht in nek van eerste slachtof­fer te steken

    Ergün S., de Rotterdammer die een jaar geleden het schoonmakersechtpaar Gina en Marinus doodstak in een bioscoop in Groningen, staat vandaag voor de rechter. Ergün ziet er met zijn stevige postuur en korte haar nu behoorlijk anders uit dan de vermagerde man met baard en woest kapsel van een jaar geleden. De schizofrene Ergün vertelt veel over zijn warrige gedachten, als de rechter de beelden van de heftige steekpartij beschrijft, weet hij niet alles meer. ,,Schiet u geheugen tekort of wílt u er niet aan denken, heeft u het verdrongen?”, vraagt de rechter.