Quincy en Alexander, deelnemers van de Driving & Dining, eten hun gang in Beneden-Leeuwen. Ze hebben hun auto gezellig gemaakt met lampjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Quincy en Alexander, deelnemers van de Driving & Dining, eten hun gang in Beneden-Leeuwen. Ze hebben hun auto gezellig gemaakt met lampjes. © Flip Franssen

Tocht langs restaurants in Maas en Waal: ‘Ik word hier heel blij van’

MAAS EN WAAL - In één week werd het bedacht, georganiseerd en uitgevoerd: de Driving & Dining in het Land van Maas en Waal. Een team van De Gelderlander reed en proefde mee.

6 reacties

 • Hendrik

  2 maanden geleden
  waarom negatief?
 • de heer J. Zomers (68)

  2 maanden geleden
  We moeten eraan wennen dat nu niets meer mag.Het wordt zo - dat je buiten maar met 2 personen mag zijn.Als je met 2 personen staat te praten - dan loop je kans op een bekeuring.
 • janv

  2 maanden geleden
  Ik heb maar 1  restaurant   (niet van de bank )  wat nu ook  gesloten is.Als je 6 restaurants moet hebben om de kost  te verdienen zit het niet goed .Dat zijn vaak eendagsvliegen , die leven ook niet lang !!
 • Gijs

  3 maanden geleden
  Dat is het mooie van deze tijden, mensen worden weer creatief 
 • J kossen

  3 maanden geleden
  Tuurlijk, je huur, energiekosten, marketing,reclame maak je helemaal goed op één avond met 175 klanten bij 6 restaurants. De rest van de week is gratis. Zeker GÉÉN zelfstandig ondernemer mijnheer janv.
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Maas en Waal