Yvonne Nolte met haar moeder.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Nolte met haar moeder. © Thea Nolte

Yvonne Nolte doet aangifte tegen verpleeghuis: ‘Waarom mocht ik niet met mama een ijsje eten?’

WIJCHEN - Yvonne Nolte uit Wijchen kon niet met haar moeder een ijsje gaan eten. Ook niet toen de verpleeghuizen vanaf 1 juni weer bezoek mochten toelaten. Verpleeghuis De Weegbree liet bewoners pas op 22 juni weer naar buiten gaan. Dat had te maken met extra voorzichtigheid na een corona-uitbraak, zegt het verpleeghuis. Nolte is echter zo boos dat ze aangifte heeft gedaan bij de politie van wederrechtelijke vrijheidsberoving. 

27 reacties

 • Max

  11 maanden geleden
  Sjongejongejonge, wat een domme opmerking
 • Patricia Vielvoye

  11 maanden geleden
  het is vrijheids beroving. niet vrijwillige opsluiting. zelfde situatie mee gemaakt. bescherming tegen wat. tegen ieder kut virus wat voor bij komt. laat dan WO3 uitbreken zijn we over al van af. Gaan we dit bij ieder beestje doen.
 • CCC

  11 maanden geleden
  Jammer om te moeten vaststellen dat er nog steeds mensen zijn die zo egoistisch zijn dat ze de regels rond corona alleen maar zien als een probleem in plaats van een poging om hen te beschermen.
 • KERKHOFF

  11 maanden geleden
  Aangifte afwijzen omdat politie nog wel belangrike dingen te doen hebben??!!!Waar gaat dit naar toe. Politie heeft aangifte opname plicht. Weigeren voor opname of ter behandeling nemen wordt gelezen als een misdrijf gepleegd door de ambtenaar
 • Ook

  11 maanden geleden
  Mijn welgemeend advies aan de dames Nolte is om eens te gaan praten met een psycholoog over hun eigen welbevinden in combinatie met hun eigen ego, volgens mij is daarvoor echt voldoende aanleiding.

Maas en Waal